Radiografieën

Wij beschikken over ons eigen RX-toestel en kunnen zo onze standaarddiagnose verder uitbouwen. Heeft uw dier een breuk opgelopen? Heeft ze iets ingeslikt? Ons digitale toestel zal het ons snel en efficient doen uitwijzen.

Echografie

Ons echo-toestel kan helpen bij het identificeren van interne letsels, kijken of alles ok blijkt bij zwangerschappen of ons helpen uitsluiten of er massa’s aanwezig zijn bij uw dier.

Bloedanalyses

Dankzij ons eigen labo, kunnen wij ter plaatse bloedanalyses uitvoeren. Dit scheelt hem niet alleen in hoe snel de resultaten binnenkomen, maar uit zich ook op de eindfactuur aangezien wij geen beroep doen op een derde. Dit komt uiteindelijk iedereen ten goede.

Chirurgie

Op de praktijk kan u terecht voor een brede waaier aan chirurgische ingrepen. Dit kan gaan van een routine sterilisatie of castratie tot levensreddende spoedchirurgie.

Tandheelkunde

Wij beschikken over alle materiaal voor een grondig onderhoud of reiniging van de tanden. Tandsteen verwijderen, bedorven tanden extraheren, etc… geen probleem.

Hospitalisatie

In geval dat uw dier toch te ziek zou zijn om thuis verzorgd te worden, hebben wij ook alles ter beschikking om hem/haar te hospitaliseren. Zo kunnen we hen nauwlettend opvolgen en alle kansen bieden om verder te gaan.

Vaccinaties / Preventieve geneeskunde

Onder het moto “beter voorkomen dan genezen” kan u ook steeds bij ons terecht voor een jaarlijks onderzoek, vaccinatie, ontworming, vlooienbestrijding en alle mogelijke vragen die u heeft over de algemene gezondheid van uw dier.

Gespecialiseerde voeding

Naast medicatie speelt ook voeding een zeer grote rol in de gezondheid van uw dier. Hiervoor hebben wij steeds een gamma aan goede onderhoudsvoeding ter beschikking op de praktijk. Zo kan u uw huisdier de beste ondersteuning geven. Als hij/zij toch ziek zou worden, gaan zijn voedingsbehoeften ook veranderen, en zal het nodig zijn om over te schakelen naar een voeding die hem/haar het beste past.